De winter is de tijd van lekker binnenblijven en naast je geliefde op de bank naar een mooie film kijken. Als je dan ergens niet op zit te wachten, is het wel een haperende cv-ketel. Helaas vergeten veel mensen dat hun ketel regelmatig onderhouden moet worden. Zolang je ketel het nog doet, lijkt er niets aan de hand te zijn, maar vaak stapelen de problemen zich snel op wanneer je het onderhoud lang uitstelt. Uiteindelijk leidt dit onherroepelijk tot problemen en die zijn niet te missen: je komt in de kou te zitten en het wordt guur in je huis. Het is daarom belangrijk om te zorgen dat je regelmatig een monteur laat overkomen die even kritisch naar de staat van je ketel kan kijken. Heb je geen zin om dit steeds weer te regelen? Dan is een verzekering van Univé ideaal voor jou. Wij laten je zien wat de voordelen ervan zijn. 

 

Een verzekering voor je cv-ketelonderhoud

Een cv-ketel heeft regelmatig onderhoud nodig. Door tijdig onderhoud te plegen, voorkom je niet alleen dat je in de kou komt te zitten, maar ook dat kleine problemen uitgroeien tot grote problemen die je heel veel geld gaan kosten. Als je het onderhoud graag wilt uitbesteden, kun je cv onderhoud met Univé regelen. Het idee is simpel: jij sluit een speciale verzekering af bij deze maatschappij en vervolgens hoef je niets meer te doen dan je maandpremie te betalen. De monteur zal gelijk een afspraak met je maken om de staat van je ketel in kaart te brengen. Is er een reparatie nodig, dan zal deze uitgevoerd worden. Vervolgens begint jouw verzekering en zal de specialist contact met jou opnemen wanneer het tijd is om jouw ketel even grondig na te kijken. 

 

Je ketel is altijd goed onderhouden 

Wanneer je een onderhoudscontract cv ketel via Univé regelt, zal de monteur zelf laten weten wanneer je ketel weer nagekeken moet worden. Hij zal de ketel bekijken, de leidingen ontluchten en kleine reparaties uitvoeren. Op deze manier voorkom je niet alleen dat je ketel er ineens mee ophoudt, maar ook dat je niet onnodig veel energie verbruikt. Waarschijnlijk is dat een welkome aanpassing want de energieprijzen lijken ook deze winter weer torenhoog te worden. Zorg er daarom voor dat je ketel goed afgesteld is zodat je misschien zelfs wel geld kunt besparen. 

 

Kom gelijk in actie

Klinkt deze verzekering jou als muziek in de oren? Dan kun je even naar de site van Univé surfen om de voorwaarden door te nemen. Wij raden je aan om ook de overige Veilig Wonen verzekeringen door te nemen. Deze kunnen heel interessant zijn voor mensen die graag wat minder onderhoud aan hun woning voor eigen rekening zouden willen nemen. Met een paar klikken op je muis, kun je je voorkeuren doorgeven. Ook goed om te weten: hoe meer verzekeringen je afsluit, hoe meer pakketkorting je kunt pakken.